Eerste whitepaper netwerkvisitatie feestelijk uitgereikt

NIEUWS
22-03-2024

Prof. Patrick Kenis neemt het eerste exemplaar van de whitepaper Netwerkvisitatie van SVWN in ontvangst.

Whitepaper Netwerkvisitatie

In 2022 en 2023 hebben we mooie succesvolle experimenten bij de woningcorporaties Tiwos en Zayaz mogen begeleiden. Netwerkvisitatie is onmisbaar voor de ontwikkeling van netwerken. Netwerken zijn meer en meer onmisbaar bij het oplossen van grote uitdagingen. Ontzettend complexe casussen die vragen om samenwerking. Bijvoorbeeld met de gemeente, zorginstellingen, maatschappelijke organisaties of huurdersverenigingen. Je hebt elkaar dan nodig.

Methode

Daarvoor heeft de SVWN, samen met wetenschappers, woningcorporaties en hun netwerkpartners en met visiterende bureaus, een methode ontwikkeld: netwerkvisitatie. Het werkt net als gewone visitatie. Maar in plaats van naar jezelf te kijken, onderzoek je de samenwerking binnen je netwerk. Benieuwd naar hoe dit werkt? Lees dan verder, want in dit whitepaper doen we het uit de doeken.

Goed idee

Eerst gaan we iets dieper in waarom netwerkvisitatie een goed idee is. Daarna laten we zien hoe je netwerkvisitatie het best aanpakt. En we eindigen concreet met wat je nodig hebt om netwerkvisitatie vorm te geven in jouw netwerk.

Nieuwsgierig

Ben je na het lezen van dit whitepaper nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Of wil je misschien ook meedoen aan de verdere ontwikkeling van netwerkvisitatie? Of wil je nu al met netwerkvisitatie aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Hier kan je de hand whitepaper Netwerkvisitatie vinden.


Vraag het Claudia

Vraag versturen