Masterclass visitatoren

Masterclass visitatoren

SVWN organiseert bijeenkomsten voor álle visitatoren. Deze sessies dragen bij aan een voortdurende verbetering van de kwaliteit van het visitatiestelsel. De onderwerpen die aan bod komen, hebben betrekking op (onderdelen van) de visitatiemethodiek of daaraan verwante ontwikkelingen. Gezaghebbende sprekers zullen samen met u stilstaan bij relevante ontwikkelingen en de consequenties daarvan bij de uitvoering van visitaties. Van de bijeenkomsten wordt een aanwezigheidsregistratie bijgehouden.

Masterclass 'nieuwbouw'

Graag nodigen we je uit voor de SVWN-masterclass ‘Nieuwbouw’ op donderdag 9 november en maandag 13 november a.s.

Dit keer gaat het over de nieuwbouwambities in Nederland. Johan Conijn komt namens de ‘Taskforce Nieuwbouw’ om ons mee te nemen langs over de grote ambities in Nederland. In september 2023 publiceerde hij met RVO de brochure “Corporaties in de ‘oplossingsstand’ Welke routes leiden naar succes?”. Na zijn lezing zullen we reflecteren met elkaar op uitgevoerde visitaties en om ervaringen uit te wisselen.

Data en locaties masterclasses

Er zijn twee fysieke bijeenkomsten gepland:

1. Donderdag 9 november 2023 van 16.00 - 20.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur). Locatie: BOVAGhuis, Bunnik
2. Maandag 13 november 2023 van 16.00 - 20.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur). Locatie: Vergadercentrum Vredenburg, Vredenburg 19, Utrecht

Kosten

Er zijn in 2023 geen kosten verbonden aan deelname aan de masterclasses. Hiermee wil SVWN de ontwikkeling van visitatie en visitatoren optimaal stimuleren. Bij ‘no show’ of bij afmelding vanaf één week voor de bijeenkomst wordt echter € 100,- in rekening gebracht.

Voor koffie/thee en een broodmaaltijd wordt gezorgd.

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk tot twee weken voor de eerste masterclass via bovenstaande links. Wanneer uw inschrijving is geslaagd, ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Ongeveer een week voor de bijeenkomst sturen wij u per e-mail het adres en de routebeschrijving van de locatie toe.

Masterclasses in 2024

De data voor de masterclasses in 2024 zijn inmiddels bekend. In 2024 zal er niet langer twee keer dezelfde masterclass worden gegeven, maar nog slechts een keer per keer. De data zijn:

Masterclass voorjaar

Donderdag 20 juni 16.00-20.00
Masterclass najaar

Dinsdag 12 november 16.00-20.00

Kosten

Voor de masterclasses in 2024 is een bedrag € 150,- excl. BTW verschuldigd.

Voor koffie/thee en een broodmaaltijd wordt gezorgd.

Aanmelden

Aanmelden voor deze masterclasses is nu nog niet mogelijk. 


 


Contact

Vragen of suggesties? We komen graag in contact.
info@visitaties.nl
Of laat een bericht achter.

Vraag het Claudia

Vraag versturen