Masterclass visitatoren

Masterclass visitatoren

SVWN organiseert bijeenkomsten voor álle visitatoren. Deze sessies dragen bij aan een voortdurende verbetering van de kwaliteit van het visitatiestelsel. De onderwerpen die aan bod komen, hebben betrekking op (onderdelen van) de visitatiemethodiek of daaraan verwante ontwikkelingen. Gezaghebbende sprekers zullen samen met jullie stilstaan bij relevante ontwikkelingen en de consequenties daarvan bij de uitvoering van visitaties. Van de bijeenkomsten wordt een aanwezigheidsregistratie bijgehouden.

Masterclass 'lerend visiteren' op 20 juni 2024

Graag nodigen we je uit voor de SVWN-masterclass ‘lerend visiteren’ op donderdag 20 juni 2024. Het is een mooie kans om kennis te maken, te leren van de ervaringen in een andere sector en van elkaar.

Onze hoofdgast is Luut Kroes, directeur Nederland van de Nederlands-Vlaamse Accreditatie-organisatie (NVAO) voor het hoger onderwijs. Luut gaat in interactieve sessies met ons in gesprek over zijn ervaringen, de ‘waarderende aanpak’ van de NVAO.

Op de dag is er verder ruimte voor kennismaking, gesprek en intervisie. In die intervisie willen we de ervaringen met een jaar methodiek 7.0 centraal stellen, en de eerste ervaringen met het nieuwe instrument van het ‘ontwikkelgesprek’.

Locatie en tijd
De masterclass van 20 juni a.s. wordt gehouden van 16.00 tot 20.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur) bij de Bovag in Bunnik. 

Kosten
De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen € 150,- per persoon. Dit is inclusief koffie en/of thee en een broodmaaltijd en exclusief btw.

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk tot 2 weken voor de bijeenkomst via deze link. Op het inschrijfformulier kun je eventuele bijzonderheden ten aanzien van de inschrijving kenbaar maken en direct betalen (via iDEAL). Je ontvangt dan per e-mail de bevestiging van de inschrijving met de bijbehorende factuur voor je administratie.

Wanneer de betaling is afgerond, ben je ingeschreven en rekenen wij op je komst. Ongeveer een week tevoren sturen wij meer informatie over het programma, adres en een routebeschrijving toe.

Graag tot ziens op de masterclass!

Masterclasses in 2024

De data voor de masterclasses in 2024 zijn inmiddels bekend. In 2024 zal er niet langer twee keer dezelfde masterclass worden gegeven, maar nog slechts een keer per keer. De data zijn:

Masterclass voorjaar

Donderdag 20 juni 16.00-20.00. 
Masterclass najaar

Dinsdag 12 november 16.00-20.00


 


Contact

Vragen of suggesties? We komen graag in contact.
info@visitaties.nl
Of laat een bericht achter.

Vraag het Claudia

Vraag versturen