Podcast

Omdat we veel te vertellen hebben over de vorm, de inhoud, de uitvoering en het belang van visitaties, nemen we speciaal voor u diverse afleveringen in deze podcastserie op. Per aflevering krijgt u een toelichting op de diverse onderdelen. De afleveringen zijn op elk moment te beluisteren en duren 15 tot 30 minuten.

Overige podcasts

Podcast 6 - De verschillen tussen methodiek 6.0 en 7

Spreker: Claudia Siewers

Podcast 5 - Visitatie experimenten

Sprekers: Paul Doevendans en Claudia Siewers

Podcast 4 - Briljante mislukkingen

Sprekers: Bas Ruyssenaars en Claudia Siewers


Podcastserie over methodiek 7, samenwerken aan opgaven

Spreker: Claudia Siewers (directeur-bestuurder SVWN)

Podcast 3 - De uitvoering van visitaties

Podcast 2 - Het proces van visitatie

Podcast 1 - Position paper

     

Over SVWN

Visitaties van woningcorporaties dragen bij aan beter wonen in Nederland. Deze website biedt u er alle informatie over. SVWN is de organisatie die de methodiek ontwikkelt en beheert en die toeziet op de kwaliteit van visitaties. SVWN draagt bij aan een betere volkshuisvesting en een betere samenleving, door visitaties die inzoomen op de maatschappelijke relaties en prestaties van woningcorporaties.

Artikelen

Relevante artikelen over de visitatie van woningcorporaties verzamelen we overzichtelijk op deze pagina. Zodat u alle kennis bij de hand hebt.

Onderzoeken

Relevante onderzoeken over de visitatie van woningcorporaties verzamelen we overzichtelijk op deze pagina. Zodat u alle kennis bij de hand hebt.

Analyses

Bekijk hier alle analyses op basis van de visitatierapporten.

Vraag het Claudia

Vraag versturen