Woonwijze: met een sociaal hart midden in de Vughtse samenleving

NIEUWS
15-02-2019

Visitatieperiode 2014-2017

Woonwijze heeft zich in de voorbije periode ontwikkeld tot een spin in het web in de Vughtse samenleving. Daarbij zoekt Woonwijze continu samenwerking en overleg met haar belanghebbenden en kijkt ze nadrukkelijk verder dan alleen de ‘stenen’. Door het initiëren en faciliteren van diverse initiatieven en projecten laat Woonwijze duidelijk zien te beschikken over een sociaal hart.

 class=

Van de belanghebbenden
De belanghebbenden zijn unaniem positief over de prestaties van de Vughtse corporatie. Ze zien de corporati als benaderbaar, open en transparant en vinden dat de corporatie dicht bij haar belanghebbenden staat.

Uit de bestuurlijke reactie

Dat Woonwijze ‘met een sociaal hart midden in de Vughtse samenleving staat’ slaat de spijker op zijn kop. We zoeken op een open en transparante manier continu samenwerking en overleg met onze belanghouders. Het feit dat dit gezien en gewaardeerd wordt, voelt als een kroon op ons werk.

 

â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Woonwijze

â–¶ lees hier het nieuwsbericht van Woonwijze

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen