Woongoed Zeeuws-Vlaanderen: Een degelijke, sterk communicatieve corporatie

NIEUWS
06-03-2019

Visitatieperiode 2014-2017

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen heeft zich in de visitatieperiode sterk ontwikkeld. De corporatie is sterk gegroeid, met een heldere visie op haar taak en een passende organisatie en werkwijze. De problematiek van Zeeuws-Vlaanderen vraagt om een gemeenschappelijke aanpak, maar door de tegengestelde belangen tussen de gemeenten en de versnippering van het gebied is dit geen vanzelfsprekendheiden vraagt dit om stuurmanskunst. 

 class=

Van de belanghebbenden
De belanghebbenden spreken unaniem hun waardering uit voor de door Woongoed Zeeuws-Vlaanderen gevoerde strategie: goede, duurzame en betaalbare woningen verhuren, waarbij men niet voor een dubbeltje op de eerste rang hoeft te zitten.

 

Uit de bestuurlijke reactie
Wij zijn blij dat we worden gezien als een organisatie die makkelijk toegankelijk is en die waar nodig ook haar nek uitsteekt. Los van het feit dat dit continuïteit verdient erkennen wij ook de genoemde mogelijkheden tot verbeteren. Het visitatierapport vormt voor ons een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan en bevestigt ons in de voornemens die wij in ons nieuwe ondernemingsplan “midden in de maatschappij” hebben beschreven.


â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen