Woondiensten Aarwoude: Zakelijk, betrouwbaar, lokaal verankerd, open en laagdrempelig

NIEUWS
19-02-2019

Visitatieperiode 2014-2017

Woondiensten Aarwoude uit Alphen aan den Rijn, heeft naast het vasthouden van het huidige prestatieniveau de afgelopen jaren ingezet op een betere relatie met de huurdersvertegenwoordiging en de wijze waarop invloed wordt gegeven op het beleid. Er is hierin duidelijke verbetering zichtbaar die een goede basis biedt voor de toekomstige samenwerking.

 class=

Van de belanghebbenden
Woondiensten Aarwoude wordt door een grote groep belanghebbenden goed gewaardeerd. De grootste verbetering kan volgens de belanghebbenden behaald worden door het uitbreiden van de sociale taken in de wijken. 

Uit de bestuurlijke reactie
Op basis van het vorige visitatierapport zijn we serieus in gesprek gegaan met onze huurdersorganisatie. Dit heeft geleid tot de grootste verbetering die er in dit visitatierapport zichtbaar is.  Daarnaast wordt de manier waarop wij invloed geven op ons beleid hoog gewaardeerd. Dit zien wij als groot compliment en vooral ook als een waardering voor de inzet die wij hebben gepleegd op dat gebied.

Uit het rapport komen ook twee nieuwe verbeterpunten naar voren. De verduurzaming van onze woningen en meer aandacht voor kwetsbare huurders. In ons nieuwe ondernemingsplan zullen wij beschrijven wat wij op deze punten willen bereiken en hoe wij dat willen gaan doen.

 

â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Woondiensten Aarwoude

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen