Woonbedrijf ieder1: Een no-nonsense corporatie

NIEUWS
22-02-2019

Visitatieperiode 2014-2017

Woonbedrijf ieder1 heeft de afgelopen periode flink ingezet op de verbetering van de dienstverlening. Door middel van ‘customer journeys’ en het inzetten van wijkteams is het gelukt om de klanttevredenheid flink te verbeteren. De corporatie heeft nog wel een inhaalslag te maken als het gaat om het strategisch voorraadbeleid. Dit kan beter worden onderbouwd en worden uitgewerkt in assetmanagement.

 class=

Van de belanghebbenden
De belanghebbenden zijn tevreden met het presteren van Woonbedrijf ieder1. Met name de manier waarop er input is gevraagd voor het nieuwe ondernemingsplan valt goed bij de huurders. Deze ervaring wordt als positieve trendbreuk gezien.

 

Uit de bestuurlijke reactie
“Herkenbaar en trots op het mooie resultaat”. Dat is wat er bij ons op kwam na het lezen van dit visitatierapport. Het rapport laat zien dat de professionalisering de afgelopen jaren verder is doorgezet.

Woonbedrijf ieder1 herkent ook de aandachtspunten voor de toekomst uit het rapport. De aandachtspunten komen sterk overeen met de beoogde doelen in de koers die Woonbedrijf ieder1 heeft ingezet in haar ondernemingsplan 2018-2022 “Dicht bij Huis” en het inrichtingsplan voor de organisatie.


â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Ieder1

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen