Woonforte: best of both worlds

NIEUWS
08-01-2020

Visitatieperiode 2015-2018

Woonforte (Alphen aan den Rijn) is in 2017 ontstaan uit een fusie tussen Wonen Centraal en Trifolium Woondiensten. Beide corporaties hebben de tijd genomen om de fusie goed vorm te geven, een best of both worlds realiseren. Twee jaar na de fusie, constateert de corporatie dat de fusiedoelen zijn gerealiseerd. Woonforte heeft de huren maar zeer beperkt verhoogd, de kwaliteit van dienstverlening is verbeterd, de investeringsmogelijkheden zijn financieel gezien toegenomen en ook ingezet. 
 class=

Van de belanghebbenden
De belanghebbenden zijn in het algemeen zeer tevreden zijn over de samenwerking met Woonforte en de resultaten die gezamenlijk worden gerealiseerd: de creatieve en innovatieve inzet van Woonforte wordt herkend en erkend, de bereidheid om de nek uit te steken wordt bijzonder gewaardeerd.

Uit de bestuurlijke reactie
We zijn trots op het behaalde resultaat! In een periode waarin Woonforte ontstond uit een fusie zijn de prestaties alleen maar beter geworden. We worden gecomplimenteerd voor de wijze waarop wij samenwerken met zorg- en welzijnsorganisaties, collega-corporaties en aannemers en dat wij tezamen mooie projecten realiseren die leiden tot een meer inclusieve samenleving. Wij zijn trots dat wij hierin verschil maken, inclusiviteit is immers wat wij voor onze huurders willen bereiken.

â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Woonforte
â–¶ lees hier het nieuwsbericht van Woonforte

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen