Wonen Noordwest Friesland: doet de goede dingen

NIEUWS
20-03-2020

Visitatieperiode 2015-2018
Wonen Noordwest Friesland is een corporatie die weet wat ze wil en doet. De corporatie presteert goed op volkshuisvestelijk vlak en zet zich verder in op de voor haar ‘secundaire terreinen’ als katalysator en initiator. Dit wordt breed herkend en gewaardeerd door belanghebbenden. Wonen Noordwest Friesland luistert nadrukkelijk naar en neemt het voortouw in een nauwe samenwerking met haar strategische partners en stakeholders, om bij te sturen waar nodig. 
 class=

Van de belanghebbenden
Belanghebbenden waarderen de brede volkshuisvestelijke voortrekkersrol van Wonen Noordwest Friesland en beschrijven haar als een open, betrokken, toegankelijke, pragmatische, proactieve en sociale, maar ook kritische gesprekspartner die opkomt voor de huurder en bereid is haar nek daarvoor uit te steken. Wonen Noordwest Friesland krijgt volgens belanghebbenden zaken voor elkaar en agendeert opgaven en vraagstukken vanuit een open houding. 

Uit de bestuurlijke reactie
Het is erg mooi om te zien dat de positieve lijn uit de vorige visitatie is gecontinueerd. Ten aanzien van de input van de belanghebbenden is er reden voor trots. Uit het rapport blijkt dat belanghebbenden de brede volkshuisvestelijke voortrekkersrol van WNWF waarderen. De mooie cijfers zijn het resultaat van de inspanningen van alle partijen, zonder de maatschappelijke partners kan Wonen Noordwest Friesland immers weinig slagkracht tonen.We blijven graag met onze partners in gesprek over verantwoordelijkheden, gezamenlijke uitdagingen en experimenten. Met flair en lef!

â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Wonen Noordwest Friesland

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen