SWZ: hart voor de doelgroep

NIEUWS
11-12-2019

Visitatieperiode 2015-2018

SWZ uit Zwolle is even degelijk en sociaal bewogen is gebleven als in de vorige visitatieperiode, maar heeft zich bovendien verder ontwikkeld. De focus van SWZ gericht is op continue verbetering. De organisatie is voortdurend op zoek naar manieren om het werk goed te doen, de processen slim te organiseren en de kwaliteit van dienstverlening verder te verbeteren. Het effect van deze gerichtheid is op vrijwel alle aspecten van de werkzaamheden constateerbaar. Daarbij staan de bedoeling, het maatschappelijk resultaat en de klant voor SWZ voortdurend voorop. 

 class=

Van de belanghebbenden
SWZ geniet veel vertrouwen van haar belanghebbenden. Zij karakteriseren SWZ als solide, betrouwbaar en degelijk. In de communicatie en samenwerking vinden de belanghebbenden SWZ open en toegankelijk en altijd bereid om mee te denken of mee te helpen. SWZ zet oprecht in op participatie van belanghebbenden in haar strategie- en beleidsontwikkeling. Dit blijkt onder meer uit de regelmatige contacten die zij ook op beleidsmatig niveau met haar belanghebbenden heeft.

Uit de bestuurlijke reactie
Het visitatierapport geeft ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn. We gaan onverkort en met veel energie verder met het huisvesten van mensen met een smalle beurs. Dat doen we met betrokken medewerkers die werken vanuit de bedoeling, vanuit een financieel gezonde positie en in goede relatie met onze stakeholders. Dat is SWZ – Welkom thuis!


â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van SWZ

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen