Huisvesting Vredewold: heeft zich sterk ontwikkeld

NIEUWS
06-04-2020

Visitatieperiode 2015-2018
Stichting Huisvesting Vredewold heeft de afgelopen visitatieperiode de afgesproken prestaties geleverd en volop meegedaan in overleg met partijen over de woonvisie en het opstellen en evalueren van de prestatieafspraken. Stichting Huisvesting Vredewold heeft dit gerealiseerd naast alle aanpassingen die de nieuwe Woningwet met zich mee heeft gebracht en het verscherpt toezicht van de Aw van december 2016 tot eind december 2017. In de ogen van de visitatiecommissie een hele knappe prestatie!

 class=

Van de belanghebbenden
De belanghebbenden tonen zich zeer tevreden over Stichting Huisvesting Vredewold. Stichting Huisvesting Vredewold is er als zelfstandige stichting goed in geslaagd een goede relatie met haar belanghebbenden op te bouwen en in stand te houden. De openheid die Stichting Huisvesting Vredewold geeft over haar financiële mogelijkheden en de bereidheid om mee te denken over oplossingen, worden zeer op prijs gesteld. 

Uit de bestuurlijke reactie
Huisvesting Vredewold is blij met de inhoud van het rapport en de bijbehorende scores. We zijn blij met de complimenten die we kregen over de bijdrage die Huisvesting Vredewold heeft geleverd aan de leefbaarheid en goed wonen in ons werkgebied en de positieve waardering van onze belanghouders. Dit ondanks dat er veel is veranderd de afgelopen vier jaar, als gevolg van de ontvlechting met Vredewold Zorg en Welzijn en de periode van verscherpt toezicht. Echter gaat onze ambitie verder. We gaan vol enthousiasme door om betaalbaar en onbezorgd wonen in het Westerkwartier nog beter vorm en inhoud te geven.

â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Huisvesting Vredewold

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen