De Delthe: een krachtige professionalisering

NIEUWS
07-04-2020

Visitatieperiode 2015-2018

Woningstichting De Delthe heeft de afgelopen visitatieperiode een krachtige professionalisering ondergaan. De visitatiecommissie constateert dat deze wijziging het beoogde effect heeft gehad. Woningstichting De Delthe is een slagvaardige organisatie geworden. Daarmee is de corporatie ook in staat om in de complexe omgeving waar zij werkt goed mee te doen in alle overleggen, goed de relatie met de belanghouders te onderhouden en snel in te spelen op ontwikkelingen en veranderende opvattingen.

 class=

Van de belanghebbenden
De belanghebbenden tonen zich tevreden over de relatie en samenwerking met Woningstichting De Delthe. Woningstichting De Delthe is open, eerlijk en duidelijk in haar communicatie en is ook zeer actief in het onderhouden van de contacten en het informeren van haar partners. Gelet op de onduidelijkheden in het aardbevingsdossier is goed en intensieve afstemming met partners van groot belang.

Uit de bestuurlijke reactie
We kijken met gepaste trots naar het oordeel van de huidige commissie over onze organisatorische ontwikkelingen in de afgelopen periode. We herkennen ons goed in dit beeld en zijn verheugd dat de organisatieveranderingen die zijn ingezet vruchten afwerpen. Er zijn zeker nog extra stappen te zetten om de ingezette lijn verder uit te werken. Daarin zoeken we meer en meer samenwerking met partners omdat de complexiteit van de dossiers dat ook vraagt.

â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van De Delthe

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen