SVWN 12,5 jaar!

NIEUWS
04-01-2022


Op 1 juli 2009 werd SVWN opgericht. In 12,5 jaar is zoveel gebeurd. De introductie van het visitatiestelsel nam enige tijd in beslag vertelt Alexander Luijten, toen werkzaam bij Aedes. Hij geeft een compliment op de vanzelfsprekendheid van het visitatiestelsel. Cees van Boven, bestuurder bij Woonzorg Nederland ziet graag dat het visitatiemodel zich doorontwikkelt in de richting van public value. Steven de Waal, betrokken bij de oprichting van SVWN, licht toe wat het belang is van het maatschappelijk verantwoorden. Kijk gerust rond op de jubileumpagina en lees over de gebeurtenissen en ervaringen die bij elkaar opgeteld hebben gezorgd voor wat het stelsel vandaag is.

Inspiratie

Wij zijn al die tijd enorm geïnspireerd geweest door het werk wat we doen. Onze dank gaat uit naar iedereen die betrokken is bij visitatie en de manier waarop inzicht wordt gegeven in het maatschappelijk presteren van corporaties. We hopen dat visitatie ook voor u een bron van inspiratie is of in de toekomst wordt.

De toekomst

Wij zullen blijven doen waarvoor SVWN bedoeld is. Het stelsel is gecreëerd voor en door de sector en geeft daarmee een unieke toevoeging aan het bestaan van corporaties.

Een gezond en inspirerend 2022 gewenst! 


Vraag het Claudia

Vraag versturen