Stichting Jongeren Huisvesting Twente: Kleine Twentse jongerenhuisvester heeft zaken uitstekend voor elkaar

NIEUWS
18-02-2019

Visitatieperiode 2014-2017

Stichting Jongeren Huisvesting Twente (SJHT), actief in de gemeenten Enschede en Hengelo, laat zien dat zij in staat is op een hoog niveau te presteren. De beperkte schaal van de corporatie en de wijze van inrichting heeft een snelle en wendbare organisatie als resultaat, met werkprocessen die zijn afgestemd op de jongerendoelgroep en de daaraan gekoppelde hoge mutatiegraad.

 class=

Van de belanghebbenden
De belanghebbenden zijn zonder uitzondering zeer tevreden over de prestaties van en de relatie met SJHT. De corporatie is specifiek gefocust op het onderhouden van goede contacten met de meest relevante partners. De lijnen tussen de SJHT en de stakeholders zijn kort, men kent elkaar en er wordt snel geschakeld. SJHT is een partner waarop je kunt rekenen.

Uit de bestuurlijke reactie
De SJHT vindt het heel belangrijk te investeren in een goede relatie met stakeholders en heeft daar de afgelopen jaren bewust tijd en aandacht aan besteed. Het is dan ook fijn te horen dat stakeholders zeer tevreden zijn over de prestaties van en de relatie met de SJHT.

De goede resultaten in de afgelopen visitatieperiode zijn alleen mogelijk geweest door goede samenwerking en door samen keihard te werken. Onze nieuwe kreet “Samen start je sterker” is niet voor niets.

 

â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van SJHT

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen