Reggewoon: meer dan de som der delen

NIEUWS
11-03-2019

Visitatieperiode 2014-2017

Op 1 april 2017 zijn Woningstichting Hellendoorn en Stichting Wonen Wierden Enter gefuseerd. Uit deze fusie is Reggewoon ontstaan. Onmiddellijk na de start van Reggewoon is een visie en strategie voor de nieuwe corporatie opgesteld, waarbij zowel de medewerkers als de belanghebbenden intensief zijn betrokken. Reggewoon is erin geslaagd om het beste uit twee werelden te verenigen in de nieuwe corporatie. Het lijkt alsof Reggewoon al vele jaren bestaat. Een bewonderenswaardige prestatie zo kort na de fusie.

 class=

Van de belanghebbenden
Zonder uitzondering zijn de belanghebbenden zeer tevreden over Reggewoon. Men was al tevreden over de beide rechtsvoorgangers, maar Reggewoon blijkt als grotere corporatie nog beter de samenwerking te vinden met de belanghebbenden en daarbij is door de grotere slagkracht van Reggewoon ook meer mogelijk. Een wethouder bracht dit onder woorden met: "Reggewoon is beter voor de mensen".

Uit de bestuurlijke reactie
Wij zijn blij en erg trots met de resultaten in het visitatierapport. Het is voor ons meer dan een compliment voor de door ons geleverde prestaties. De uitkomsten van de visitatie bevestigen dat we een juiste koers varen die naadloos aansluit bij de ambities voor de komende jaren.


â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Reggewoon

â–¶ Lees hier het nieuwsbericht van Reggewoon

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen