Masterclass 'Zeven ontwikkelpunten voor methodiek zeven'

NIEUWS
04-09-2024

Visitatoren zijn van harte uitgenodigd zich op te geven voor de masterclass van dinsdag 12 november: ‘zeven ontwikkelpunten voor methodiek zeven’.

Inmiddels is ruim een jaar ervaringen opgedaan met methodiek 7. Er hebben verschillende evaluaties plaatsgevonden: aan de hand van gesprekken met en enquêtes bij woningcorporaties en aan de hand van inbreng van de Aurotiteit woningcorporaties en het College van Deskundigen van de SVWN. Uit deze evaluaties komt zowel waardering voor de methodiek naar voren als een aantal ontwikkelkansen. Graag zoeken we in gesprek en werksessies met de visitatoren naar het concreet benutten van deze kansen.

Inleider is Anne-Jo Visser, voorzitter van het College van Deskundigen van de SVWN. Anne-Jo is directeur van de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties en commissaris bij Dunavie. Eerder was zij werkzaam voor de Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting en Platform31.

Gespreksleider is Mirte Biemans, secretaris van het College van Deskundigen van de SVWN. Mirthe is ervaren dagvoorzitter. Als adviseur is zij verbonden aan CircusVis, als manager aan Woonwaard, als commissaris aan Rijswijk Wonen. Mirthe is kartrekker van een nieuwe woonstichting vanuit Housing First Nederland.

Meer informatie en aanmelden


Vraag het Claudia

Vraag versturen