KleurrijkWonen: drive om steeds te verbeteren

NIEUWS
11-05-2021

Visitatieperiode 2016-2019
KleurrijkWonen heeft door haar grote en verspreide werkgebied te maken met een breed pallet aan externe opgaven, verdeeld over een breed scala aan kleine en grote kernen. De uitdaging voor KleurrijkWonen zit hem in het uitbalanceren van de invulling van de maatschappelijke opgaven, zowel in de grotere kernen als de kleine kernen. En dit hebben ze naar inzicht van de visitatiecommissie goed ingevuld. Veel geformuleerde doelstellingen zijn in de afgelopen jaren bereikt. In de gesprekken met belanghebbenden en op basis van de documentatie is duidelijk te zien dat KleurrijkWonen in de afgelopen jaren grote stappen heeft gezet om haar doelstellingen te bereiken. Ook de aansluiting met de achterban wordt steeds meer benadrukt en gewaardeerd. KleurrijkWonen is continue op zoek naar creatieve manieren om invulling te geven aan lokale opgaven. De visitatiecommissie vindt het noemenswaardig dat KleurrijkWonen de lat hoog legt, verregaande ambities heeft en de drive toont om (zichzelf) steeds te verbeteren.

 class=

Van de huurders
De belanghebbenden zijn tevreden over KleurrijkWonen. Ze vinden dat de corporatie dichtbij de klant staat en het persoonlijk contact wordt gewaardeerd. Als aandachtspunt wordt meegegen dat de belanghebbenden graag feedback krijgen op de input die KleurrijkWonen ophaalt. Bijvoorbeeld uitleg over de gemaakte keuzes en waarom de keuze afwijkt van de input van de belanghebbenden.

 

Uit de bestuurlijke reactie
De inhoud van het visitatierapport vervult ons met gepaste trots. We werken hard aan onze doelstellingen en leggen de lat voor onszelf hoog. Het is fijn om te lezen dat de visitatiecommissie het noemenswaardig vindt dat we de lat hoog leggen, verregaande ambities hebben en de drive tonen om onszelf steeds te verbeteren. Onze partners werken graag met ons samen en zijn tevreden over deze samenwerking. Ook dat doet ons goed.

â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Stichting KleurrijkWonen
â–¶ Vergelijk de resultaten van KleurrijkWonen

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen