Jaarverslag 2023 is klaar

NIEUWS
15-03-2024

Meer weten over onze activiteiten in 2023? Lees dan deze infographic.

SVWN is de organisatie die de visitatiemethodiek ontwikkelt, beheert en toeziet op de kwaliteit van visitaties. In het jaarverslag presenteren wij een overzicht van onze prestaties in 2023. Het afgelopen jaar was een uitdagend jaar voor ons met een nieuwe methodiek. Ondanks de uitdagingen die we tegenkwamen, hebben we hard gewerkt om onze doelen te bereiken en waardevolle bijdragen te leveren aan betere volkshuisvesting in Nederland.

We zijn trots op de successen die we hebben behaald in 2023, zoals de feestelijke lancering en vervolgens de implementatie van methodiek 7, Samenwerken aan opgaven. We zijn ook dankbaar voor de steun van onze oprichters, medewerkers, en stakeholders, zonder wie deze prestaties niet mogelijk zouden zijn geweest.

Dank u wel voor uw voortdurende steun en betrokkenheid bij SVWN. Blijft u de activiteiten van SVWN rondom visitaties volgen? Want 2024 geeft ons nieuwe kansen om de kwaliteit van dit waardevolle instrument blijvend te verhogen en u te overtuigen van de mogelijkheden die het te bieden heeft.

Met vriendelijke groet,

mr.dr. C.N. (Claudia) Siewers

directeur-bestuurder SVWN

Meer over het jaarverslag op deze pagina.


Vraag het Claudia

Vraag versturen