Het Gooi en Omstreken: ambitieus, bescheiden en gewoon goed

NIEUWS
19-02-2019

Visitatieperiode 2014-2017

Het Gooi en Omstreken heeft de slogan ‘van gewoon goed naar beter’ zonder meer waargemaakt. Eén van de belangrijkste speerpunten de afgelopen periode was de verduurzaming van de woningvoorraad. De inzet hierop heeft geresulteerd in het vroegtijdig behalen van de doelstelling uit het Convenant Energiebesparing Huursector, gemiddeld label B in 2021.

 class=

Van de belanghebbenden
De belanghebbenden zijn unaniem positief en vaak lovend over het presteren van Het Gooi en Omstreken. De corporatie heeft in de voorbije periode nadrukkelijk ingezet op het verbeteren van de betrokkenheid van belanghebbenden, met als meest in het oog springend resultaten de waardering op het gebied van relatie en communicatie en de wijze waarop belanghebbenden invloed op het beleid krijgen.

 

Uit de bestuurlijke reactie
Kernachtig wordt Het Gooi en Omstreken omschreven als ‘Ambitieus, bescheiden en gewoon goed!’. Hier zijn we uitermate tevreden mee. We zijn er trots op dat onze belanghebbenden ons zien en waarderen. Het is voor ons een uitdaging om in een sterk veranderende samenleving de komende jaren het behaalde niveau te behouden.

 

â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Het Gooi en omstreken

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen