Helpt Elkander: kijkt verder dan de stenen

NIEUWS
27-09-2019

Visitatieperiode 2015-2018
Helpt Elkander uit Nuenen heeft zichzelf duidelijk gepositioneerd als een Nuenense corporatie en heeft de relatie met het lokale netwerk versterkt. Er is een nadrukkelijke ontwikkeling in de prestaties zichtbaar. De visitatiecommissie waardeert met name de bijdrage die Helpt Elkander levert aan de lokale gemeenschap. Helpt elkander is bereid om verder te kijken dan de ‘stenen’.

Tegelijkertijd heeft de visitatiecommissie bij meer toekomstgerichte vragen de indruk gekregen dat op onderdelen de scherpte in de discussie ontbreekt en de partijen elkaar nog meer kunnen uitdagen. Indien dit meer vorm krijgt zal dit bij het uitwerken van de gezamenlijke opgaven nog betere resultaten opleveren.

 class=

Van de belanghebbenden
De belanghebbenden zijn zeer tevreden over de prestaties van Helpt Elkander. De inspanningen ten behoeve van de beschikbaarheid van sociale huurwoningen en de prestaties ten aanzien van sociaal-maatschappelijke opgaven springen daarbij positief in het oog.

 

Uit de bestuurlijke reactie
Helpt Elkander is tevreden met de uitkomsten van deze visitatie. Deze tevredenheid betreft de waardering van de, over de gehele linie verbeterde, prestaties en vooral ook de daaruit sprekende herkenning van en erkenning voor die prestaties bij onze stakeholders. De suggesties voor verdere verbetering vallen op vruchtbare bodem en krijgen dan ook zeker navolging. 

 
â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Helpt Elkander

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen