Domus: doorgegroeid naar een stevige organisatie

NIEUWS
29-07-2019

Visitatieperiode 2014-2017

Domus uit Roermond is de afgelopen periode doorgegroeid naar een stevige organisatie die haar zaken op orde heeft. Domus werkt samen met twee andere kleinere corporaties in de omgeving: NeXus samenwerking. Deze samenwerking wordt aangegrepen om initiatieven waarbij een grotere schaal voordelen biedt, gezamenlijk aan te pakken. 

 class=

Van de belanghebbenden

Belanghebbenden zien Domus als een belangrijke partner die voorziet in de woonbehoeften van mensen die gezien hun inkomen sociale en maatschappelijke omstandigheden zijn aangewezen op het sociale huursegment. De huurders geven aan dat Domus prima bereikbaar is, waarbij de deuren letterlijk en figuurlijk open staan.

 

Uit de bestuurlijke reactie

Woningstichting Domus is trots op het resultaat dat het rapport laat zien. Een mooie bevestiging van de bestendige en solide koers die Woningstichting Domus vaart. Vanui teen uitstekend contact met de stakeholders verantwoorde risico’s nemen in de ontwikkeling en exploitaties van vastgoed. Bovenal sturen op de meerwaarde die Woningstichting Domus biedt in huisvesting van mensen met een zorgvraag en ouderen.

 
â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Domus

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen