De Goede Woning: betrokken bij huurders en maatschappij

NIEUWS
28-05-2019

Visitatieperiode 2014-2017

De Goede Woning vierde in 2015 haar honderdjarig bestaan en heeft dit op passende wijze gevierd door elke maand een kleinschalig project in Apeldoorn te doen. Dit typeert De Goede Woning die betrokken is bij haar huurders en de maatschappij. Op meerdere onderdelen heeft De Goede Woning resultaten geboekt en stappen gezet. De commissie is onder de indruk van de wijze waarop De Goede Woning zich niet alleen inzet voor de verduurzaming van haar eigen bezit, maar eveneens voor de verduurzaming van 11.500 woningen in de gehele provincie Gelderland. Door gerichte acties van De Goede Woning zijn gelden beschikbaar gekomen van de provincie voor verduurzaming. Eveneens heeft De Goede Woning in de eigen stad de Groene Tafel in de gemeente Apeldoorn geïnitieerd om zo de verduurzamingsopgave op een hoger plan te tillen.

 class=

Van de belanghebbenden
De belanghebbenden waarderen de relatie met De Goede Woning. Dit is onder meer te danken aan het feit dat opmerkingen die huurders maken, soms ook tot beleidswijzigingen leiden. Daarnaast worden vragen, ook op management en bestuurlijk niveau, snel en effectief beantwoord.

Uit de bestuurlijke reactie
We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan het verder professionaliseren van onze dienstverlening en zijn trots op het feit dat ook onze stakeholders dit waarderen. We voelen ons door onze stakeholders gesteund in de koers die is ingezet & de ontwikkeling die we doormaken. Dat inspireert ons! De commissie adviseert ons de koers die is ingezet door te ontwikkelen en te bestendigen. Dat gaan we doen.


â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van De Goede Woning

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen