Clavis: kleine, maar ambitieuze corporatie

NIEUWS
04-10-2019

Visitatieperiode 2015-2018
Clavis uit Terneuzen is een kleine, maar ambitieuze en betrokken woningcorporatie. Vooral de sociale rol van Clavis wordt geprezen, evenals de open houding en de mate waarin wordt meegedacht richting de belanghebbenden. Door de behaalde successen in de afgelopen visitatieperiode verwachten en hopen verschillende belanghebbenden dat de corporatie dit in andere wijken gaat herhalen. Het is voor Clavis zaak om de verwachtingen goed te managen.

 class=

Van de belanghebbenden
De belanghebbenden zijn allen zeer te spreken over de prestaties van Clavis. Ze zien Clavis als een kleine, maar ambitieuze en betrokken woningcorporatie. Vooral de sociale rol van Clavis wordt geprezen, evenals de open houding en de mate waarin wordt meegedacht richting de belanghebbenden. Dit heeft zich vooral het laatste jaar van de visitatieperiode extra gemanifesteerd.

Uit de bestuurlijke reactie
Het positieve oordeel van de visitatiecommissie doet in onze ogen recht aan de inzet en het harde werken van onze medewerkers de afgelopen jaren. We waarderen het dat de commissie onze inspanningen herkent en wij sluiten ons als organisatie aan bij de bevindingen van de commissie. Wij zullen de aandachtspunten in ons nieuwe ondernemingsplan verwerken, zodat Clavis de komende jaren van toegevoegde waarde blijft binnen Terneuzen en Sluiskil en we met elkaar kunnen bouwen aan woongeluk voor onze bewoners, wijken en buurten. 

 
â–¶ visitatierapport en bestuurlijke reactie van Clavis
â–¶ Lees hier het nieuwsbericht van Clavis

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen